Diensten

Wat betekenen deze voor u als opdrachtgever?

Uitzenden: voordelig en flexibel

Indien u tijdelijk personeel wilt aantrekken bij piekdrukte, vakantie of ziekte is uitzenden de oplossing. De kandidaat werkt bij u op basis van een uitzendovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd. In het laatste geval kunt u op elk moment de verbintenis verbreken. Alleen de werkelijk gewerkte uren worden gefactureerd en u loopt geen financieel risico bij ziekte van de uitzendkracht. Gedurende de uitzendperiode houden wij contact met u om eventuele problemen snel op te kunnen lossen.

Detachering: flexibiliteit met zekerheid

Detachering is een vorm van uitlening van arbeidskrachten die werkgever en gedetacheerde zekerheid biedt. Wij doen de werving en selectie en verzorgen de administratieve afhandeling. Waar nodig kunnen wij een kandidaat laten bijscholen. De ingehuurde medewerkers zijn in dienst van Switchjobs en werken bij u gedurende een vaste termijn of voor de duur van een project. De facturering is op declaratiebasis van het aantal reëel gewerkte uren. Is een project sneller afgerond dan verwacht, dan nemen wij de gedetacheerde terug zonder dat dit financiële consequenties voor u heeft. Ook is het bespreekbaar om iemand na een periode van detachering kosteloos in dienst te nemen.

Werving en selectie: tijd en kosten besparen

Wij nemen u deze tijdrovende klus uit handen. Wij bieden u een gedegen aanpak bij het werven en selecteren van gekwalificeerd personeel en doen dit op no cure, no pay basis. Blijft ondanks onze inspanningen resultaat uit, dan zijn alle gemaakte kosten voor onze rekening. Bij een geslaagde match vragen wij een éénmalige vergoeding voor de geleverde diensten. Bij het zoeken naar de ideale kandidaat maken wij gebruik van ons landelijke kandidatenbestand of werven we kandidaten exclusief voor u.

Projectbasis: tijdelijke expertise

Voor de meeste organisaties zorgt het uitrollen van nieuwe hardware, een besturingssysteem of de complete migratie van het netwerk voor grote uitdagingen. Wij zorgen voor de personele oplossing met desgewenst alle benodigde materialen (bedrijfsauto, mobiele telefoon, laptop en gereedschap). U krijgt van ons een compleet uitgeruste en direct inzetbare projectmedewerker tegen een concurrerend tarief zonder dat u direct een vaste inhuurperiode hoeft af te spreken. Daarnaast kunt u de volledige administratieve verwerking van het project in onze handen leggen.

Payrolling: risicoloze flexibiliteit tegen lage kosten

Dit is een vorm van flexwerk waarbij u zelf de krachten werft en wij het arbeidsrechtelijke risico dragen en de hele administratie verzorgen:

  • hele loonadministratie inclusief het inhouden van belastingen en premies
  • aan en afmeldingen bij het ziekenfonds en bedrijfsvereniging
  • de uitbetaling van vakantierechten
  • verstrekken van de jaaropgave

U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en hoeft zich geen zorgen meer te maken over juridische aspecten. U en uw flexwerkers kunnen met alle vragen bij ons terecht.

Geïnteresseerd? Bel ons via 071-5120468 of stuur een e-mail: info@switchjobs.nl

Vacature top 5
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures
Twitter

Volg ons op Twitter
© Switchjobs 2020 | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
Switchjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close