Bemiddeling op maat

Sinds onze oprichting stellen wij Kwaliteit vóór Kwantiteit. Wij streven naar de perfecte match die aansluit op uw wensen. Deze inventariseren wij met u en borgen deze kennis intern. Switchjobs stelt geen kandidaten voor die wij zelf niet kennen. U krijgt wat u zoekt. Dit betekent dat iedere kandidaat uitvoerig wordt gescreend en bij ons op kantoor wordt geïnterviewd. Komt de kandidaat uit het buitenland, dan interviewen wij diegene eerst via een webcam.

Diploma's worden gecontroleerd en referenties worden ingewonnen. Wij maken altijd een profielschets van de medewerker en stellen kandidaten voor op basis van onze eigen motivatie. Uiteraard gelden hierbij uw wensen als uitgangspunt voor onze zoekopdracht. Ons uitgangspunt: direct één juist cv en geen stapels cv's waaruit u alsnog een selectie moet maken.

Bemiddeling op alle niveaus

Switchjobs bemiddelt in functies op alle niveaus (van hoger management tot uitvoerend, van generalist tot specialist) binnen de genoemde vakgebieden ICT, Financieel, Commercieel en Administratief. Dit doen wij zowel voor Nederlandstalige als multi-lingual medewerkers. Switchjobs bemiddelt in heel Nederland.

Eén hecht team op één locatie

Onze teamleden zijn professionals met ruime ervaring in de specifieke branche en in de flexbranche.
Wij kunnen dus echt meedenken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Efficiency, snelheid en slagvaardigheid zijn voor onze dienstverlening kenmerkend.
Vacature top 5
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures
Twitter

Volg ons op Twitter
© Switchjobs 2020 | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
Switchjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close