Dienstverbanden

Wat betekenen deze voor jou als kandidaat?

Uitzenden

Een aanvulling op het vast personeelsbestand bij piekdrukte, projecten, vervanging (vakantie, ziekte) of als onze opdrachtgever niet zeker weet hoe de markt zich gaat ontwikkelen dan is uitzenden vaak de oplossing. Je kunt zelf voor deze flexibele vorm van inzet kiezen omdat je geen behoefte hebt aan een vaste aanstelling bijvoorbeeld omdat je nog studeert. Je komt bij Switchjobs in dienst op basis van een uitzendovereenkomst en verricht werkzaamheden op locatie bij onze opdrachgever. Na een afgesproken periode bestaat de mogelijkheid dat je door de opdrachtgever wordt overgenomen.

Detachering

De tijdelijke aanvulling op het vaste personeelsbestand.
Wij bemiddelen regelmatig voor tijdelijke vacatures. Je komt tijdelijk in dienst van Switchjobs, maar verricht je werkzaamheden op locatie bij de opdrachtgever. Het arbeidsvoorwaardenpakket wordt afgestemd op het bedrijf waar je wordt gedetacheerd. Als gedetacheerde ken je dezelfde rechten en dezelfde bescherming als iemand die direct in dienst is bij het bedrijf. Wij hanteren inzetperiodes van minimaal drie maanden.

Detachering; op weg naar een vaste baan

Als gedetacheerde van Switchjobs kun je een hoop kennis en ervaring opdoen wanneer je op verschillende projecten bij diverse opdrachtgevers wordt ingezet. En zo kan, als zowel jij als de opdrachtgever tevreden zijn, detachering ook leiden tot een vast dienstverband. Hiervoor kun je altijd op onze medewerking rekenen. Jouw indiensttreding is voor ons de bekroning van een geslaagde bemiddeling.

Werving en selectie

Direct in dienst bij de opdrachtgever
Op basis van 'no cure, no pay' zoeken wij nieuwe vaste medewerkers voor bedrijven. Je treedt dan direct in dienst bij de opdrachtgever. Hier gelden de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever die wij uitgebreid met jou bespreken en toelichten

Projectbasis

Voor de duur van een project
Wij hebben regelmatig aantrekkelijk werk op projectbasis, bijvoorbeeld voor field service engineers. Jij bent degene die beslist of je een opdracht wilt doen. De arbeidsvoorwaarden (lease auto, laptop, mobiele telefoon) zijn volledig afhankelijk van het project.

Payrolling

Verloning door Switchjobs. Jij bent geworven door de opdrachtgever die het contractbeheer en de verloning aan ons uitbesteedt. Wij betalen je uit en regelen alle personeelsadministratieve zaken. Het persoonlijke werkgeverschap blijft de verantwoordelijkheid van het bedrijf waarvoor je werkt
Vacature top 5
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures
Twitter

Volg ons op Twitter
© Switchjobs 2020 | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
Switchjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close